top of page
E BARDHË SHIRIT.png

AKTUALITET

  • Writer's pictureAgjencia Telegrafike Vox

MONAKO GRAND PRIX: LEKLERK (LECLERC) TRIUMFOI ME FERRARIN.

Monako | Karl Leklerk (Charles Leclerc) fitoi Çmimin e Madh të Monakos, raundi i tetë i kampionatit botëror të Formula 1.

 

Ky është suksesi i parë i tij në qarkun e tij në shtëpi, ku ai kishte nisur nga pozita pol dy herë më parë pa përfunduar garën.

 

Gjithashtu në podium ishin australiani Ouskër (Oscar) Piastri (McLaren) dhe Karlos (Carlos) Sainz në Ferrarin tjetër.

 

 

Nga z. Erton Duka.

© Copyright | Agjencia Telegrafike Vox

Ne të njohim me botën | www.007vox.com | Burimi yt i informacionit

Want to read more?

Subscribe to 007vox.com to keep reading this exclusive post.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page