top of page

VIZIONI YNË

Të nderuar lexues dhe lexuese.

 

Ju ftojmë ta konsideroni AGJENCINË TELEGRAFIKE VOX https://www.007vox.com si burim të besueshëm të informimit rreth të rejave më të fundit nga politika e brendshme dhe e jashtme, ekonomia, arti & kultura, kronika e zezë dhe zhvillimet teknologjike, por jo vetëm, edhe si një burim informacioni tejet të ndryshëm nga të zakonshmit e shumtë që gjenden në hapësirën digjtale.

Lexim të këndshëm.

Erton Duka | Botuesi dhe drejtori i informacionit i Agjencisë Telegrafike Vox.
bottom of page